Betrouwbare, lieve & leuke

Oppas
nodig?

Welkom bij TwenteNannies! Het leukste oppasbureau van Twente en in de IJsselstreek. Hier ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare oppas voor jullie kinderen. Of het nu gaat om hele dagen, een avondje, flexibele of vaste dagen; wij regelen voor jullie de leukste en liefste oppas!

Vanaf

€9,50 p/u

Waarom TwenteNannies?

Betrouwbaar.
Persoonlijk.
Flexibel.

Onze Nannies zijn:

 • Ervaren

 • Betrouwbaar

 • Enthousiast

 • Ondernemend

 • Veelzijdig

Nanny
gezocht

De ideale bijbaan!

Heb je tijd over naast je studie en ben
je ook nog eens dol op kinderen?
Dan is oppassen de ideale bijbaan voor jou!

Meld je aan!

Wie zijn wij

Als werkende moeders met een druk sociaal leven weten wij er alles van: een goede, maar vooral ook betrouwbare oppas is heel wat waard! Maar hoe en waar vind je zo’n oppas? Omdat wij, Claudia en Valerie, geen antwoord hadden op die vraag, zijn wij in mei 2016 gestart met TwenteNannies en sinds 2020 ook actief in de IJsselstreek.

Claudia Buursen

Oprichtster
“Door mijn pedagogische achtergrond en werk als juf op een basisschool weet ik veel over de ontwikkeling van kinderen en de bijbehorende leeftijdsgebonden activiteiten. Als moeder vind ik het belangrijk om leuke activiteiten te ondernemen met mijn dochter. Dat enthousiasme zoeken wij ook in onze nannies!”

Valerie Schurink

Oprichtster
“Tijdens mijn werk als vestigingsmanager in de uitzendbranche heb ik ervaren hoe belangrijk persoonlijk contact is tijdens het bemiddelingsproces. Je kunt pas een match maken als je beide partijen face-to-face hebt gesproken. Als moeder weet ik dat je je kostbaarste bezit niet zomaar aan iemand overdraagt!

Vanaf

€9,50

per uur

Wat het kost

Wij hanteren duidelijke tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Intake
Wij rekenen eenmalig een vast bedrag voor de aanmelding en het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij het door jullie ingevulde gezinsprofiel en jullie wensen en voorkeuren.

Servicekosten
Per oppasdienst rekenen wij vaste bemiddelingskosten voor de aanvullende dienstverlening en zorgvuldige selectie van de oppas.

Nanny
Wanneer onze Nannies komen oppassen vragen zij een bedrag van €9,50 per uur.

Intake

Aanmelding en
peroonlijke kennismaking

€50,-

Eenmalig

 • Online intakegesprek

 • Persoonlijk gezinsprofiel

 • Altijd een oppas kunnen aanvragen

 • Match met onze nannies

Aanmelden

Oppas
dienst

€ 9,95

Servicekosten
per keer

 • Gescreende en betrouwbare oppas

 • De leukste en liefste oppas

 • Lekker bij jullie thuis

 • Flexibele tijden of
  vast moment

Oppas regelen

Last minute
oppasdienst

€ 12,95

Servicekosten
per keer

 • Oppas aanvragen
  binnen 48 uur

 • Voor ieder gewenst moment

 • Altijd een oppas achter de hand!

 • De liefste en leukste nannies!

Oppas regelen

Speciale verzoeken


Prijs op aanvraag

 • Oppas voor bijzondere gelegenheden

 • Speciale wensen of verzoeken

 • Een oppas die blijft slapen

 • Een oppas met specifieke ervaring

Oppas regelen

Kinderentertainment
op feesten en events

Onze Nannies zijn ook inzetbaar tijdens bruiloften, evenementen en (bedrijfs)feesten. Wij regelen voor jullie enthousiaste Nannies die de kids entertainen met leuke activiteiten en een oogje in het zeil houden.

Feesten en Events

prijs op aanvraag

 • Enthousiaste, ervaren Nannies!

 • Leuke activiteiten

 • Kids happy, ouders happy

 • Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vertel me meer!

Hoe het werkt

Meld je aan en wij regelen de beste, leukste en liefste oppas aan huis voor jouw gezin!

stap 1 - aanmelding

Laat je contactgegevens achter via het aanmeldformulier hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intakegesprek. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 06 14530326 / 06 51314489.

stap 2 - Profiel & intake

Gezinsprofiel
Jullie ontvangen van ons inloggegevens voor een persoonlijk gezinsprofiel. Op basis van dit gezinsprofiel hebben wij inzichtelijk wat jullie als ouders belangrijk vinden, wat jullie specifieke wensen of verzoeken zijn ten aanzien van een oppas en op welke moment jullie over het algemeen een oppas nodig hebben. De oppas die wordt gekoppeld aan jullie gezin kan via het gezinsprofiel alle belangrijke informatie over de kinderen lezen, zoals waar de interesses van jullie kinderen liggen, bedritueel, dagindeling en of er eventuele bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Intake
Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreken wij samen met jullie de ingevulde gegevens en beantwoorden wij natuurlijk eventuele vragen. Wij willen graag weten wat jullie zoeken in een oppas en welke normen en waarden bij jullie hoog in het vaandel staan. En het allerbelangrijkste…We willen natuurlijk vooral van alles weten over de kinderen!

Stap 3 – De match

Wanneer jullie oppas nodig hebben vraag je dit gemakkelijk aan via ons planningssysteem. Vanaf dat moment kunnen alle Nannies die beschikbaar zijn zich aanmelden voor jullie oppasdag(en). Wij selecteren vervolgens uit de beschikbare Nannies voor jullie de beste match. Je kunt oppas aanvragen voor vaste dagen of losse momenten in de week, maar ook wanneer je flexibele oppas nodig hebt vanwege onregelmatige werkdagen en werktijden. Heb je gewoon af en toe een oppas nodig? Bijvoorbeeld voor een avond, middag of een aantal dagen tijdens de vakantie? Ook dan regelen wij dat er op die momenten een Nanny bij jullie thuis komt oppassen, zelfs als het last-minute is!

Elk gezin bouwt een persoonlijke oppaspoule op. We streven er in elke situatie naar zo veel mogelijk dezelfde Nanny of Nannies in te zetten, zodat het voor zowel de ouders en de kinderen, als voor de oppas continuïteit en vertrouwen biedt. Wel vaste en terugkerende nannies maar ook de flexibiliteit dat er altijd een oppas beschikbaar is. We werken voornamelijk met studenten en plannen de maandelijkse oppasdagen met de schoolroosters mee. Deze worden doorgaans op vaste momenten per jaar bekend gemaakt. Wanneer het voor langere termijn bekend is plannen we dit natuurlijk direct door.

Ik ben benieuwd!
Neem contact met ons op.

Dank je wel. We hebben je berichtje ontvangen! Je hoort zo snel mogelijk
van ons.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

We horen graag van je!

Stel gerust een vraag of laat
eenvoudigweg een reactie achter.

06 145 303 26 / 06 513 144 89Info@twentenannies.nl

Nieuws & Tips

Nieuws

Elke zaterdag gratis kinderanimatie bij Bar Bistro Loev Enschede

Kom gezellig lunchen of borrelen en neem de kids mee!

Lees verder
Nieuws

IJsselNannies

Uitbreiding van onze oppasservice IJsselNannies in de regio Deventer en Zwolle

Lees verder
Nieuws

Proef Eet 2023 Kids Tent

Tijdens Proef Eet is er weer een Kids Tent waar de kinderen kunnen knutselen en geschminkt kunnen worden!

Lees verder
Bekijk alle tipsNieuwsoverzicht