De ideale bijbaan

Het is namelijk super goed te combineren met jouw studie. Ben jij misschien één of twee vaste (mid)dag(en) per week beschikbaar óf ben je flexibel inzetbaar op verschillende momenten in de door de week of in het weekend? Dan kun je via ingezet worden als oppas bij een vast gezin of bij meerdere gezinnen in Twente of als je in de IJsselstreek woont bij gezinnen in de omgeving van Deventer of Zwolle. Wij voor de match tussen jou en een leuk oppasgezin in (de buurt van) jouw woonplaats.

Wat bieden wij jou?

Als je onze zorgvuldige screening doorstaat verwelkomen wij jou graag in ons netwerk van Nannies. Je maakt deel uit van een selecte groep die zich met recht de beste, leukste en liefste nannies van Twente of IJsseltreek mogen noemen! Wij brengen jou in contact met de leukste oppasgezinnen, waar je zowel voor vaste dagen, als voor flexibele oppasdiensten ingezet kan worden. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor goede begeleiding en voorlichting.

Meer dan alleen oppassen

Naast de oppasservice aan huis voor gezinnen kun je, als je daar interesse in hebt, ook ingezet worden tijdens bruiloften als WeddingNanny of tijdens een event of (bedrijfs)feest als EventNanny. Wij zorgen dan voor leuke materialen om de kinderen mee te vermaken zoals schmink, knutselspullen of (buiten)speelgoed. Voor events of grotere feesten werk je vaak ook samen met andere Nannies. Dit kan dus ook heel goed met een vriend of vriendin samen die ook bij TwenteNannies of IJsselNannies actief is! Er zijn zelfs ook Nannies die met gezinnen mee op vakantie gaan als TravelNanny. Wie weet ga jij dus wel mee op winter of zomervakantie met jouw oppasgezin! Of ga jij binnenkort misschien oppassen op de kinderen van hotelgasten van een hotel bij jou in de omgeving? Zo zijn er dus voor jou super veel mogelijkheden om flexibel en naar jou eigen keus ingezet te worden.

  • Ben jij gek op kinderen?

  • Ben je enthousiast, vrolijk en spontaan?

  • Kom jij je afspraken altijd na?

  • Heb jij tijd over naast je HBO of universitaire studie?

  • Woon je in Twente of in de IJsselstreek?