Een TwenteNanny voor
jouw werknemers

Was de combinatie van werk met een gezin met jonge kinderen altijd al een uitdaging, in de huidige (corona)tijd is het een bijna onmogelijke combinatie geworden. Thuiswerkende ouders die ook nog eens de hele dag moeten voorzien in de opvang en/of scholing van hun kinderen. Het is volstrekt logisch dat dit gevolgen heeft voor de productiviteit. Maar dat hoeft niet!

Want hoe fijn zou het zijn als jij er als werkgever voor kunt zorgen dat jouw werknemers zich ook thuis volledig op hun werkzaamheden kunnen richten? Dat ze weer de volledige werkdag productief kunnen zijn? En ook nog eens ontspannen door het leven kunnen gaan en niet binnenkort overspannen uitvallen?

Oppas aan huis regelen voor je medewerkers

Dit alles is slechts één telefoontje naar TwenteNannies verwijderd. Wij verzorgen voor jouw werknemers een TwenteNanny aan huis. Een oppas die de zorgen over de kinderen van jouw werknemers op zich neemt terwijl hij of zij aan het werk is. Een oppas die ondersteunt bij het thuisonderwijs van de kinderen en ook nog eens bijdraagt in de huishoudelijke werkzaamheden. Een betere secundaire arbeidsvoorwaarde kan een werknemer zich niet wensen!

De voordelen van oppas thuis voor je personeel

En niet alleen nu. Ook als de coronacrisis weer is overgewaaid kan jij jouw werknemers geen groter plezier doen dan met een TwenteNanny als secundaire arbeidsvoorwaarde. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat jouw werknemers oppasstress hebben? En zich in allerlei bochten moeten wringen om het werk met het gezin te combineren. Of (zorg)verlof nemen omdat het kind ziek van school gehaald moet worden? Dit alles levert gestreste en ongelukkige werknemers op, hetgeen ook een negatieve invloed heeft op de productiviteit. Want zeg zelf, je hebt toch veel meer aan gelukkige en ontspannen werknemers?

Goed werkgeverschap met deze unieke secundaire arbeidsvoorwaarde

Oh ja, als je die geschikte werknemer al kan vinden trouwens… Want waarom zou dat ene talent nu voor jou kiezen als werkgever? Nou, bijvoorbeeld omdat jij door het bieden van een TwenteNanny niet alleen een oplossing biedt voor een concreet probleem, maar ook laat zien dat jij als werkgever het geluk en welzijn van jouw werknemers hoog in het vaandel hebt. Het mes snijdt dus aan beide kanten.

Dus wil jij:

  • Tevreden en ontspannen werknemers;
  • De productiviteit van thuiswerkers waarborgen;
  • Een goede en aantrekkelijke werkgever zijn?

Neem dan contact op met TwenteNannies en regel voor jouw werknemers een oppas aan huis!

TwenteNannies zijn:

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

  • Enthousiast

  • Ondernemend

  • Veelzijdig