Meer dan alleen een oppasservice.

Het spreekt voor zich dat al onze Nannies een passie hebben voor kinderen. Naast werk als TwenteNanny studeren vrijwel al onze TwenteNannies en beschikken zij over verschillende capaciteiten.

Naast werken als Nanny studeren vrijwel al onze Nannies. Van de PABO tot een rechtenopleiding en van textielkunde tot SPH. Onze Nannies zijn dus niet alleen heel lief voor kinderen, het zijn ook nog eens pientere geesten.

Wij zien dan ook steeds vaker dat gezinnen onze Nannies vragen om de (al iets oudere) kinderen bijles te geven. En dat doen onze ze graag! Zo helpen zij de kinderen bijvoorbeeld met taallessen en rekenlessen. Gewoon om het net even wat beter onder de knie te krijgen, of ter voorbereiding op de cito-toets. Of simpelweg om nieuwe dingen te leren. Zo past Nanny Amanda op een lief kindje van drie jaar oud, die spelenderwijs Engels leert. Wel zo handig als je uit een internationaal gezin komt. Zo krijgt een kind dus spelenderwijs les of bijles, in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. En zo krijgt Gwen al een tijdje hulp bij het leren voor haar wiskunde toetsen van twee leuke Nannies die dit in overleg met het gezin flexibel afspreken.

Het geven van bijles is natuurlijk een interessante manier om invulling te geven aan een oppasdienst. Onze Nannies pakken het vaak zo aan dat het niet eens lijkt op bijles. Zij komen gewoon even een paar uurtjes spelen met de kinderen. En door dit op een betekenisvolle manier aan te pakken, wordt de kennis van de kinderen haast ongemerkt en op plezierige wijze bijgewerkt. Ook geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

TwenteNannies zijn:

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

  • Enthousiast

  • Ondernemend

  • Veelzijdig