Referenties TwenteNannies

Berichten van enthousiaste en tevreden gezinnen:

Familie ten Donkelaar“Wij zijn heel blij met onze TwenteNanny. Er was meteen een klik met de kinderen, ze hebben leuke dingen gedaan en alles is heel ontspannen verlopen op de eerste oppasdag. Wij zijn heel blij dat we de stap richting TwenteNannies genomen hebben. We hebben meer tijd samen en kunnen problemen door onze werkzaamheden makkelijker oplossen. Dat alles terwijl we hele goede opvang voor onze kinderen hebben. Dus top! Vanaf deze week starten we met een nieuwe werkrooster en hebben alle vertrouwen in onze nieuwe vaste TwenteNanny! Zij past de komende periode elke maandag op onze tweeling van 3.”

Familie Schutten –  “Wat genieten…en wat een leuke meid. Met een veilig gevoel zitten we voor het eerst in 3 jaar samen op een terrasje. Het was een heerlijke middag…en de jongens hebben zich ook uitstekend vermaakt. Nu hebben we de smaak te pakken en hebben meteen gevraagd of ze volgende week zaterdag ook kan!”

Familie Hanje – “Twentenannies is betrouwbaar wat voor mij zeer belangrijk is, geen oppas betekent dat ik niet met gerust hart naar het werk kan gaan. Ook op korte termijn een oppasoplossing is nooit een probleem, vaak binnen paar uur geregeld! Daarnaast denken ze mee en anticiperen ze zodat mijn kids helemaal happy zijn met hun studentjes ! “

Familie Lips“Gisteren is nanny Willemijn hier geweest! Complimenten voor haar. Wat een goede en leuke oppas! Onze dochter Annefien praat er nog over.”

Familie Rombout – “Het is zaterdag heel goed gegaan met onze zoon Wessel en nanny Anne-Claire. Ze heeft het echt super gedaan dus daar waren we heel erg blij mee. We zijn tot nu toe heel blij dat we ons bij twentenannies hebben aangesloten.”

Familie Veronesi – “The birthdayparty for our 5 year old daughter was very well organized! Nanny Julia was very kind and nice with the children and the service of TwenteNannies was fully satisfactory!”

BWS Bouw - Opening bedrijfspand - “Het was een super geslaagde en top opening! Petje af voor de dames die hebben hadden het helemaal top voor elkaar, alleen maar positieve reacties en volgens mij hebben alle kids zich heel goed vermaakt.