Zorgvuldige selectie

Allereerst vult een nieuwe nanny een gerichte vragenlijst in waar wij tijdens het intakegesprek dieper op in gaan. Wij beoordelen vervolgens op basis van onze persoonlijke indruk, de gegeven antwoorden en de ervaring van de desbreffende nanny of wij hem of haar vinden passen binnen ons team van enthousiaste nannies.

“Twentenannies zijn betrouwbaar, ondernemend, enthousiast en bovenal heel erg lief voor kinderen!”

Meer dan alleen een oppas

Een Twentenanny kenmerkt zich doordat zij zeer flexibel en dienstverlenend is. Naast dat zij zorgt voor een leuke dag voor de kinderen kan zij ook een maaltijd bereiden en helpen in het huishouden. Hebben jullie kinderen huiswerkbegeleiding of bijles nodig kan dat natuurlijk ook als wens worden aangegeven.

Persoonlijke begeleiding

Voordat een Twentenanny bij een oppasgezin thuis komt heeft zij toegang gekregen tot het gezinsprofiel zodat zij precies weet wat er van haar verwacht wordt. Onze Twentenannies krijgen door middel van het TwenteNannies handboek tips en suggesties voor leuke activiteiten en de belangrijkste aandachtspunten van kinder EHBO. Ook via onze socialmedia kanalen delen wij leuke tips en ervaringen van andere nannies. Ook steken wij tijd in onze Twentenannies door middel van persoonlijke aandacht. We hebben met iedereen regelmatig contact en zijn benieuwd naar hun ervaringen. Niet alleen voor de oppasgezinnnen, maar ook voor onze Twentenannies zijn wij altijd bereikbaar!