Zorgvuldige selectie

Allereerst vult een nieuwe Nanny een gerichte vragenlijst in waar wij tijdens het intakegesprek dieper op in gaan. Wij beoordelen vervolgens op basis van onze persoonlijke indruk, de gegeven antwoorden en de ervaring van de desbetreffende Nanny of wij hem of haar vinden passen binnen ons team van Nannies.

“Onze Nannies zijn betrouwbaar, ondernemend, enthousiast en bovenal heel erg lief voor kinderen!”

Niet zomaar een oppas

Een Twentenanny of een IJsselNanny kenmerkt zich doordat zij zeer flexibel en dienstverlenend is. Zij zorgt natuurlijk voornamelijk voor een leuke dag of avond voor de kinderen maar kan in overleg bijvoorbeeld ook een maaltijd bereiden, de kinderen naar sport brengen en ophalen of de hond samen met de kinderen uitlaten. Hebben jullie kinderen huiswerkbegeleiding of bijles nodig kan dat natuurlijk ook als wens worden aangegeven.

Persoonlijke begeleiding

Voordat een Nanny bij een oppasgezin thuis komt heeft zij toegang gekregen tot het gezinsprofiel zodat zij precies weet wat er van haar verwacht wordt. Onze Nannies krijgen door middel van het TwenteNannies handboek tips en suggesties voor leuke activiteiten en de belangrijkste aandachtspunten van kinder EHBO. Ook via onze socialmedia kanalen delen wij leuke tips en ervaringen van andere nannies. Ook steken wij tijd in onze Nannies door middel van persoonlijke aandacht. We hebben met iedereen regelmatig contact en zijn benieuwd naar hun ervaringen. Niet alleen voor de oppasgezinnnen, maar ook voor onze Nannies zijn wij altijd bereikbaar!