Nannies op je bruiloft;
de “wedding-nanny”

Wanneer jullie al kinderen hebben is het niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen een fantastische dag! Het is natuurlijk ook voor hen heel speciaal als papa en mama in de echt verbonden worden. Zijn er ook kinderen van gasten aanwezig die deze dag met jullie meevieren? De aanwezigheid van Nannies op jullie bruiloft kan er voor zorgen dat jullie als bruidspaar maar ook jullie gasten optimaal van deze dag kunnen genieten.

Kinderentertainment bruiloften

Voor een bruiloft wordt natuurlijk vaak de gehele familie en kennissenkring uitgenodigd. Maar wie let er op de kinderen tijdens de ceremonie? Hoe gaat het tijdens het diner als de kids aanwezig zijn? Wat regel je qua kinderentertainment gedurende de dagbruiloft en/ of avondfeest? Wij helpen jullie graag invulling te geven aan het programma voor de klein(st)e gasten! Zo regelen wij niet alleen de leukste en liefste nannies maar ontvangen alle aanwezige kinderen ook een leuke goodiebag. Met de inhoud van deze goodiebag zullen de kids zich zeker vermaken onder begeleiding van de Nanny. De Nannies hebben ook altijd een uitgebreide instructiekaart bij zich vol met tips en ideeën voor activiteiten gedurende de dag / avond.

Geen mooi moment missen

Uiteraard worden de kinderen zoveel mogelijk betrokken bij de dag, maar het is natuurlijk ook wel handig als er iemand is die even weg kan lopen met een huilende baby als de trouwambtenaar zijn mooie woorden spreekt. Het is natuurlijk erg zonde als een opa of oma het ja-woord mist doordat ze even met jullie kindje naar de gang zijn gelopen. En geloof ons, dat komt vaker voor dan je denkt! Maar niet alleen een baby vraagt om aandacht tijdens een trouwerij. Ook voor de iets oudere kinderen is het vaak een lange en drukke dag. Het is gewoon erg fijn als er dan iemand is die de hele dag alleen maar oog heeft voor de kinderen.

Een onvergetelijke dag voor iedereen

En misschien zijn er nog wel meer kinderen? Want waarom zouden jullie vrienden en familie niet ook gezellig hun kinderen meenemen? Zij horen er toch ook gewoon bij? Met de ondersteuning van onze Nannies krijgen ook zij een onvergetelijke dag. Desgewenst brengen de Nannies de kids tijdens het avondfeest (bijvoorbeeld na de openingsdans) weer naar huis en wordt ook de avondoppas verzorgt!

Ruime ervaring met het inzetten van Nannies op bruiloften en feesten

Inmiddels hebben onze Nannies al op vele bruiloften en feesten gewerkt.  Onze ervaring is dat elke bruiloft anders is en elk bruidspaar zijn of haar eigen wensen heeft. Hierin bieden wij jullie graag maatwerk en bespreken wij graag met jullie hoe wij kunnen helpen deze dag onvergetelijk te maken! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier, mail naar info@twentenannies.nl of bel ons op 06-14530326 / 06-51314489

TwenteNannies zijn:

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

  • Enthousiast

  • Ondernemend

  • Veelzijdig