Schminken tijdens een event of bedrijfsfeest

Welk kind wil er nou niet geschminkt worden? We regelen niet alleen de leukste Nannies maar beschikken ook over meerdere professionele schmink sets met stap voor stap voorbeelden zodat al onze Nannies daar mee uit de voeten kunnen. Heb je een bepaald thema in gedachten, hier kunnen wij uiteraard rekening mee houden. In de loop der jaren hebben we de mooiste schminkcreaties voorbij zien komen!

Knutselen voor de kinderen op een bedrijfsfeest of evenement

Een leuke knutselactiviteit organiseren? Voor ons geen probleem. Met onze ruime voorraad van knutselmateriaal hebben we voor de jonge knutselaars een aantal leuke knutselactiviteiten klaarliggen. Ook kunnen we in overleg specifiek inkopen wanneer dit wenselijk is, bijvoorbeeld in het geval van een bepaald thema van een evenement of bedrijfsfeest. 

Goodiebags voor kleinschalige evenementen

Op aanvraag is het ook mogelijk om voor kleinschalige evenementen voor alle aanwezige kids een persoonlijke goodiebag in te pakken. Elke keer weer een succes als de kinderen hun eigen tasje in ontvangst mogen nemen met allerlei leuke spulletjes om zich die dag mee te vermaken. En natuurlijk mogen ze die aan het einde van de dag of avond mee naar huis nemen!

Begeleiding springkussen evenement

Hebben jullie misschien een springkussen geregeld voor de kinderen? Onze Nannies houden een oogje in het zeil! Zij letten erop dat er niet teveel kinderen tegelijk op het springkussen zitten en dat iedereen lekker naar harte lust kan springen!

Bedrijfsevenement, open dag of jubileum van jullie bedrijf

Door meerdere bedrijven in de regio Twente worden wij jaarlijks ingeschakeld bij evenementen van hun bedrijf. Hebben jullie binnenkort ook een open dag of ander bedrijfsevenement waarbij ook de kinderen van harte welkom zijn? Wij bespreken graag met jullie de mogelijkheden om voor de kleine gasten wat leuks te organiseren!

Oppas op kantoor

Hebben jullie een belangrijke vergadering of bijeenkomst waarbij iedereen aanwezig moet zijn? En loop je er vaak tegenaan dat werknemers een oppasprobleem hebben? Maak het dat mogelijk voor je werknemers om de kinderen mee te nemen naar het werk. Wij kunnen zorgen voor materialen en één of meerdere Nannies die de kids op kantoor vermaken.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier, mail naar info@twentenannies.nl of bel ons op 06-14530326 / 06-51314489

TwenteNannies zijn:

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

  • Enthousiast

  • Ondernemend

  • Veelzijdig