Maar je buurmeisje is niet altijd beschikbaar.. En je ouders, als die al in de buurt wonen of wanneer ze misschien al een vaste oppasdag hebben, wil je ook niet altijd laten opdraven. Net als jij waren wij op zoek naar een betrouwbare oppas. Iemand waar je een goed gevoel bij hebt en die jij met een gerust hart op jouw kinderen laat passen. Een oppas bij jou in de buurt, die bij jouw gezin past en eentje die vooral heel erg lief is voor de kinderen.

Het idee

Samen kwamen wij op het idee een oppasbemiddelingsbureau te starten waarbij persoonlijke en zorgvuldige selectie van Nannies in combinatie met het maken van de perfecte match met het oppasgezin voorop staat. Dit resulteerde in 2016 met de start van TwenteNannies in de regio Twente. Al snel kregen wij dezelfde vraag vanuit de IJsselstreek en was uitbreiding van onze dienstverlening met IJsselNannies naar de regio Deventer en Zwolle een logische stap.

Onze Nannies

Een IJsselNanny word je niet zomaar, daar gaat een uitgebreide screening aan vooraf waarbij je moet voldoen aan een zorgvuldig samengesteld eisenpakket. Wanneer je je als gezin aanmeldt bij spreken we met jullie online af voor een persoonlijk intakegesprek. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek brengen wij jullie wensen in kaart en selecteren wij de beste, leukste en liefste Nanny voor jullie gezin!

Onze achtergrond