Een leuk uitje: Scooter rijden!

Als het even kan, gaan wij lekker naar buiten. Lekker wandelen in het bos of met mooi weer naar één van de zwembaden hier vlak over de grens. Nu hebben wij afgelopen weekend een heel leuk en origineel uitje ontdekt!

Afgelopen zondag hebben wij eens een keer iets anders gedaan: scooter rijden bij Actief Twente! Ze hadden ons al eens gezegd dat dit ook echt een heel leuk uitje is om met (kleine)kinderen te doen, dus TwenteNannies nam de proef op de som. En het klopt!

Scooter huren bij Actief Twente in Denekamp

Eenmaal aangekomen in Denekamp (of eigenlijk: Beuningen) hebben we eerst onder het genot van een kop koffie een route uitgekozen. Er zijn veel routes waar je uit kan kiezen en speciaal voorkinderen zijn er kinderroutes gemaakt. Die voeren uiteraard langs speeltuinen en zelfs langs een ijsjesfabriek! We hoefden er dus niet lang over na te denken welke route we zouden nemen…

Kindvriendelijk uitje

Vooraf hadden wij nog wel een beetje onze twijfels over de veiligheid. Een kind achterop een scooter? Maar Actief Twente heeft speciale kinderzitjes voor achter op de scooter. Nadat die in een handomdraai was bevestigd, konden wij op pad. En daar gingen we! Gelukkig was het heerlijk weer. Zachtjes rijdend hebben we het prachtige landschap ontdekt. Naast speeltuinen kom je (natuurlijk, we zijn immers in Twente) ook veel dierentegen. Koeien, paarden, schaapjes en zelfs reetjes. Fantastisch voor je kind! We zijn dan ook vaak gestopt om het even van dichterbij te bekijken.

Samen op de chopper

Scooter rijden met het zonnetje in de rug en de wind door je haren, hoe lekker is dat! We kwamen langs meerdere speeltuinen die erg in de smaak vielen bij de kids. Na tig keer van de glijbaan, springen op de trampoline en taartjes bakken in het zand, was het tijd voor de lunch. Scooter rijden maakt hongerig, hoe gek dat ook klinkt.

Na het beloofde ijsje moesten we helaas weer terug naar de thuisbasis van Actief Twente. Om de leuke dag nog even te verlengen, hebben we daar lekker even wat gedronken. Er werden zelfs een paarbitterballen aangerukt. En ook aan de kinderen was gedacht. Actief Twente heeft speciale kleurplaten laten maken die passen in het thema. Daar vermaakt een kind zich wel even mee!

Super leuke ervaring

Uiteindelijk was het tijd om naar huis te gaan. We hebben echt een leuke dag gehad en een dagje Actief Twente kunnen wij van TwenteNannies dan ook van harte aanbevelen. Ook als scooter rijden niet zo jouw ding is. Er zijn (voor de iets oudere kinderen) namelijk ook speciale tandems voor ouder en kind en ook diverse andere (duo)fietsen speciaal voorkinderen. Voor meer informatie kan je uiteraard terecht op de website van Actief Twente.

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Vrolijk geschminkte snoetjes op evenementen

Ouders blij kids blij! Als er voor de kids wat leuks is georganiseerd tijdens een bedrijfsfeest of evenement.

Lees verder
nieuws

Geslaagd kinderfeestje!

TwenteNannies op je (kinder)feestje

Lees verder
Nieuws

Speeddate voor studenten die graag willen oppassen!

Wij zoeken Nannies en Mannies!

Lees verder