Nanny mee op vakantie: de TravelNanny

Een nanny mee op vakantie? Een oppas of nanny mee op vakantie… Het klinkt misschien wat gek, maar toch is het zo gek nog niet!

Een nanny mee op vakantie?

Dit hebben wij onder andere dit jaar op wintersport zelf ervaren. Elk jaar gaan wij met onze vriendengroep op wintersport, de samenstelling wisselt zo af en toe, maar toch is dit nu zo’n tien jaar al vaste prik voor de meesten. Je kunt je het wel voorstellen, 10 jaar geleden ging zo’n wintersport vakantie heel anders… Lees; zonder kinderen! 😉

Wintersport met (kleine) kinderen

Natuurlijk genieten wij nu ontzettend van de gezamenlijke momenten met de kinderen in de sneeuw! Een aantal van de oudere kinderen zaten dit jaar ook voor het eerst in de skiklas, super trots! Daarnaast gaan de kids af en toe ook gewoon gezellig mee naar de après ski.

Kinderen-op-wintersport
De (kleine) skiërs!

Maar hoe leuk de wintersport nu ook is met (kleine) kinderen, toch misten wij ook wel eens de gezamenlijke après ski avonden en het skiën of snowboarden samen met je partner. Want, eerlijk is eerlijk, toch leef je een klein beetje langs elkaar heen. Om de dag blijft één van de twee bij de kleine en gaat de ander mee met de skigroep. Ook de après ski is tegenwoordig toch wel een beetje onderverdeeld in vrouwen- of mannenavond.

Oppas op vakantie

Met een groep van 14 volwassen en 8 kinderen in een groot huis met nog wat plek over lag het voor ons voor de hand, wij nemen gewoon een TwenteNanny mee! Merel kende al veel van de kinderen omdat ze bij meerdere gezinnen die meegingen als eens had opgepast.

nanny mee op vakantie of wintersport
Nanny Merel in de sneeuw met Maxim tijdens het oppassen

In overleg paste ze een aantal dagen en avonden wisselend op de kinderen en dit beviel super! Natuurlijk was Merel ook gewoon een mede vakantieganger voor ons en tijdens haar vrije avond deed ze gezellig mee met de vrouwen après ski avond!

Onze persoonlijke ervaring

Wij persoonlijk hebben genoten van een dagje samen skiën en zijn een avondje uit eten geweest toen de kinderen al sliepen. Merel had toen ‘babyfoon’ duty. De kosten voor de nanny werden eerlijk gedeeld door degene die er gebruik van hebben gemaakt en Merel heeft naast de verdiensten ook een leuke tijd gehad en bijzondere ervaring opgedaan.

Eerste aanvraag voor een oppas mee op vakantie

Naast dat wij zelf een nanny hebben meegenomen op wintersport hadden wij dit jaar ook voor het eerst een officiële aanvraag via een reisagent gekregen voor een gezin die wintersport via haar had geboekt. Hierbij ging het om een aantal ochtenden waarop de moeder skilessen nam en vader met de oudere kinderen aan het skiën was. De nanny zorgde op die momenten voor hun kleintje van 1 jaar. De reactie naderhand van het gezin was lovend, alle credits hiervoor gaan natuurlijk naar onze topper Michèle!

nanny-wintersport-travelnanny
Nanny Michèle aan het oppassen tijdens wintersport in Oostenrijk

Mogelijkheden oppas op vakantie

Zelf benieuwd naar de mogelijkheden van een TravelNanny? Neem dan even contact met ons op via info@twentenannies.nl!

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Vrolijk geschminkte snoetjes op evenementen

Ouders blij kids blij! Als er voor de kids wat leuks is georganiseerd tijdens een bedrijfsfeest of evenement.

Lees verder
nieuws

Geslaagd kinderfeestje!

TwenteNannies op je (kinder)feestje

Lees verder
Nieuws

Speeddate voor studenten die graag willen oppassen!

Wij zoeken Nannies en Mannies!

Lees verder