Proef Eet 2017: TwenteNannies Kidsplein

Ook dit jaar mogen wij weer op de kinderen passen tijdens de Proef Eet in Enschede. Zoals sommigen van jullie wellicht weten, was onze deelname aan de Proef Eet 2016 een beetje last minute. Daarom moesten wij op het laatste moment nog van alles regelen. Ondanks dat dit (volgens ons..) heel goed gelukt is, zijn wij toch blij dat wij dit jaar ruim op tijd met de voorbereiding hebben kunnen beginnen.

TwenteNannies Kidsplein

Dit jaar pakken wij, in samenwerking met de organisatie van de Proef Eet, nog groter uit! Hadden wij vorig jaar een grote tent tot onze beschikking, dit jaar mogen wij de kinderen vermaken op een heel plein: het TwenteNannies Kidsplein. Het TwenteNannies Kidsplein is gesitueerd op de Klokkenplas, het plein achter de Oude Markt. Op dit plein kunnen de jeugdige bezoekers van de Proef Eet zich prima vermaken.

Leuke activiteiten

Gedurende de Proef Eet organiseren wij tal van leuke activiteiten voor de kids. Uiteraard ontbreken de springkussens niet. Ook kunnen kinderen hun creatieve hart ophalen, door het maken van diverse knutelswerkjes zoals een eigen schilderij, hoofddeksel en vele andere werkjes. Er is tevens een fotowand en, geheel in het thema van de Proef Eet, kinderen kunnen (uiteraard samen met een TwenteNanny) zelf smoothies maken! Oh ja, uiteraard bestaat er de mogelijkheid om je te laten schminken! Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen, door middel van de vele actieve spelletjes die wij ook meenemen. En voor de allerkleinsten onder ons (0 tot 4 jaar) is er een speciale afgeschermde ‘snoezelhoek’, zodat zij zich op hun eigen niveau kunnen vermaken, zonder last te hebben van de al iets oudere kinderen.

Ruim voldoende begeleiding

Omdat wij inmiddels over bijna 200 TwenteNannies beschikken, was het dit jaar gelukkig niet al te moeilijk om genoeg enthousiaste meiden bereid te vinden om ons te ondersteunen op de Proef Eet. Zowel zaterdag als zondag zijn er zo’n 15 Twentenannies beschikbaar om de kinderen alle aandacht te geven en om een oogje in het zeil te houden.  Ook op vrijdag zijn er ruim voldoende TwenteNannies aanwezig.

Zelf genieten van een drankje?

Op het TwenteNannies Kidsplein is ook een groot terras aanwezig waar de ouders/verzorgers in het zicht van de kinderen rustig plaats kan nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om, als blijkt dat de kinderen niet meer weg willen bij ons (en dat kan zomaar gebeuren!), even een rondje over de Proef Eet te lopen om in alle rust te genieten van al het lekkers en de gezelligheid.

Wij hopen jullie te zien op 1, 2 of 3 september a.s.!

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Vrolijk geschminkte snoetjes op evenementen

Ouders blij kids blij! Als er voor de kids wat leuks is georganiseerd tijdens een bedrijfsfeest of evenement.

Lees verder
nieuws

Geslaagd kinderfeestje!

TwenteNannies op je (kinder)feestje

Lees verder
Nieuws

Speeddate voor studenten die graag willen oppassen!

Wij zoeken Nannies en Mannies!

Lees verder