Springkussen

Springkussen huren voor een event, bruiloft of kinderfeestje? TwenteNannies werkt samen met een betrouwbare partij en regelt dit voor je!

TwenteNannies is op de eerste plaats een oppasservice. Iedere dag weer passen onze TwenteNannies op vele tien tallenkinderen in de regio Twente. Maar daarnaast doen wij meer. Zo kunnen onze TwenteNannies ook prima ingezet worden ter ondersteuning op een bedrijfsevenement of de kids vermaken tijdens bruiloften of (kinder)feestjes. Wij zijn graag van de partij om er een dag van te maken die de kinderen niet snel zullen vergeten!

Springkussen huren

Hoe een evenement wordt ingevuld hangt natuurlijk af van de wensen van de klant. Het kan variëren van blokjes voetbal tot marshmallows roosteren en van dromenvangers knutselen tot dansworkshops. Zo ongeveer alles wat jij kan verzinnen, kunnen wij door de diverse achtergronden van onze TwenteNannies regelen!

Maar wat het natuurlijk altijd goed doet tijdens een kinderfeestje of een evenement, is een springkussen! Er is nagenoeg geen kind dat zijn schoenen aan kan houden als hij of zij een springkussen in het vizier heeft. Om deze reden zijn wij een samenwerking aan gegaan met een betrouwbare springkussenverhuur partij, zodat wij voor onze kinderfeestjes en andere evenementen snel, eenvoudig en voordelig een springkussen aan kunnen bieden.

Kinderfeestje

Als jullie kind binnenkort jarig is, overweeg dan eens om TwenteNannies te vragen voor de invulling van het kinderfeestje. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt die hij of zij niet snel zal vergeten. En vanaf nu kunnen wij dus bij het kinderfeestje ook een springkussen aanbieden. Het springkussen wordt op de met jullie afgesproken tijd bij jullie thuis gebracht en klaargezet. Uiteraard houdt onze TwenteNanny toezicht. Na afloop wordt het springkussen weer netjes opgeruimd en opgehaald. Voor en nadat de kids zijn uitgesprongen, kunnen wij in overleg een scala aan activiteiten aanbieden, om een compleet programma te hebben.

Springkussen huren via TwenteNannies

Er zijn springkussens in allerlei maten en voor verschillende leeftijden. Wil je meer weten over de verschillende opties springkussens en de bijbehorende huurprijzen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier!

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Vrolijk geschminkte snoetjes op evenementen

Ouders blij kids blij! Als er voor de kids wat leuks is georganiseerd tijdens een bedrijfsfeest of evenement.

Lees verder
nieuws

Geslaagd kinderfeestje!

TwenteNannies op je (kinder)feestje

Lees verder
Nieuws

Speeddate voor studenten die graag willen oppassen!

Wij zoeken Nannies en Mannies!

Lees verder