TwenteNannies stand op de ProefEet

Op 3 en 4 september 2016 staat Enschede in het teken van de Proefeet. Een culinair festijn, waarbij de bezoekers van de diverse verschillende keukens kunnen proeven. Het is ook een heel leuk evenement om met je kinderen naartoe te gaan! Ook zij kunnen op deze manier met al die verschillende smaken kennis maken. En het is natuurlijk ook gewoon een leuk uitstapje.

TwenteNannies @ de ProefEet

Maar soms wil je ook gewoon even met vrienden of met z’n tweeën een rondje maken en even in alle rust genieten van je hapje en je drankje. Maar ja, wat doe je dan met de kinderen? Nou, die breng je dan gewoon naar TwenteNannies! In samenwerking met Fellini organiseert TwenteNannies leuke activiteiten voor kids tijdens de Proefeet. Breng je kinderen gerust langs en onze lieve TwenteNannies zorgen ervoor dat zij zich uitstekend vermaken terwijl jullie genieten van een hapje en een drankje. De kids gaan met onze TwenteNannies aan de slag om hun eigen koksmuts te maken! Helemaal zoals ze dat zelf willen. Zodat ze daarna als echte koks weer samen met jullie op de Proefeet kunnen schitteren. Uiteraard vertellen wij je ookgraag meer over ons bedrijf en ons concept. Want we staan natuurlijk niet alleen maar op events. Wij verzorgen oppasdiensten op maat. Als je niet kan wachten tot de Proefeet, kan je uiteraard op deze website alles vinden over onze dienstverlening. En anders vertellen wij je er op de Proefeet alles over!

Kom langs!

Kom ons dus opzoeken op de Proefeet en wij garanderen dat de kids zich opperbest zullen vermaken met onze TwenteNannies! Wij zijn er vrijdag vanaf 17.00 uur. Op zowel zaterdag als zondag zijn wij aanwezig vanaf 12.00 uur en blijven wij tot 19.00 uur. Je vindt ons recht tegenover de cafés Fabels en De Kater, standnummer 18. Mocht je vooraf vragen hebben over deze service, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer nieuws en tips!

Nieuws

Vrolijk geschminkte snoetjes op evenementen

Ouders blij kids blij! Als er voor de kids wat leuks is georganiseerd tijdens een bedrijfsfeest of evenement.

Lees verder
nieuws

Geslaagd kinderfeestje!

TwenteNannies op je (kinder)feestje

Lees verder
Nieuws

Speeddate voor studenten die graag willen oppassen!

Wij zoeken Nannies en Mannies!

Lees verder